duminică, 22 septembrie 2013

Cum functioneaza exercitiile pentru ochi si de ce ochelarii de vedere nu sunt o solutie?



Terapia prin exercitii oculare functioneaza. Tot ce trebuie este de câteva minute pe zi. Când iti antrenezi muschii ochilor și implementezi obiceiuri sanatoase, iti vei imbunatati vederea în doar câteva săptămâni si vei putea astfel sa scapi de ochelari de vedere.

Terapie pentru vedere prin exercitii oculare

Oamenii în general, par să creadă că vederea este determinata doar de forma cristalinului în ochi sau forma de ochiului în sine. Dar aceasta este o concepție greșită.

Deși cristalinul și forma ochiului sunt factori importanți în capacitatea de a vedea, acestea sunt doar două părți într-un proces vizual întreg care implică mii de miscari mici ale ochilor, inconstiente, care se bazeaza pe informatiile transmise catre creier.

În cele din urmă, creierul este cel care interpretează imaginea și cu el vezi nu cu ochii.
Ai observat vreodată că vederea ta este mai buna în unele zile decât in altele?

Ca exemplu, o mulțime de oameni considera ca vederea lor se agravează atunci când sunt stresati sau obositi.

Acest lucru se datorează faptului că stresul poate perturba sute de mici mișcări pe care ochii tăi le face la fiecare fractiune de secunda chiar și atunci când ochii tai isi fixeaza privirea pe un obiect fix. Acest lucru este ceva ce se întâmplă inconștient. Nu ai nici un control asupra acestuia.

"S-a demonstrat științific că aceste mici mișcări oculare trebui să se întâmple cu viteza corecta și cu coordonarea potrivita ca tu sa ai o vedere clară."

Când esti stresat, pierzi coordonarea în aceste mișcări oculare și ca rezultat, vei obține o vedere mai slaba.

Stresul poate afecta de asemenea, conexiunea dintre minte si ochi si capacitatea creierului de a interpreta imaginea .

" Faptul ca stresul poate sa-ti inrautateasca vederea, urmeaza sa-ti arate ca vederea este un proces în continuă schimbare. Unul care poate fi modificat și îmbunătățit prin adoptarea obiceiurilor corecte pentru vederea ta.

Motivul pentru care vederea ta se deterioreaza treptat in timp nu este doar doar din cauza stresului. Dacă porti ochelari de vedere, este foarte probabil că ai dezvoltat obiceiuri proaste pentru ochi. Modul în care iti folosesti ochii te pot face sa pierzi în timp, coordonarea în aceste miscari oculare mici.

" Se poate perturba , de asemenea, legătura dintre ochi si creier  și  de asemenea, modul in care creierul interpretează imaginea . "

Pune o pereche de ochelari de vedere în fața ochilor tăi sau cu ajutorul lentilelor de contact si vei observa ca este o rezolvare rapida. Ea nu rezolvă problema de bază și nu face vederea ta mai buna fara ochelari de vedere. Purtand lentile corectoare sub forma de ochelari de vedere sau lentile de contact, deterioreaza mai rau vederea decat daca nu le-ai purta.

Pentru că de îndată ce începe să poarte ochelari de vedere, ochii tăi nu mai depun eforturi pentru a corecta lipsa de coordonare în mișcările lor, iar creierul tau nu mai face efortul de a îmbunătăți interpretarea imaginii.

Cum functioneaza terapia cu exercitii pentru ochi

Exercitiile pentru ochi pe de altă parte, lucrează prin rezolvarea problemei de baza. Ele implică tehnici de relaxare, cum ar fi "palming" și exerciții, cum ar fi  cele de comutare a privirii, care îmbunătățesc în mod activ capacitatea ochilor tai pentru a face mișcări coordonate perfect pentru o vedere clara.

Scopul fiecarui program de exerciții este de a schimba obiceiurile vizuale, astfel încât îmbunătățirea vederii tale sa continue chiar și atunci când nu mai faci exerciții.

Pentru a afla mai multe despre exercitiile oculare dar si despre alte metode si tehnici naturale pentru imbunatatirea vederii, care aduc rezultate și care au functionat pentru mii  de oameni din întreaga lume, astfel incat sa scape de ochelari de vedere, apasa click pe link pentru a afla si tu Cum iti poti imbunatati vederea fara ochelari de vedere, lentile de contact si fara operatii cu laser!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu